3 lucruri pe care femeile le fac si care ii deranjeaza pe barbati

mart. 262017
 
 26 martie 2017  Postat de  Adaugă comentarii

Relatiile de succes si mai ales casniciile fericite sunt o adevarata provocare, si sunt multe dovezi de iubire pe care trebuie sa le arati din cand in cand. Respectul, toleranta si rabdarea sunt elemente cheie pentru o comunicare eficienta.


Desi suna simplu, uite ca nu este. Cu totii avem zile bune si zile rele, si ne comportam ca atare, ajugand sa se reflecte pe partener.

Una din probleme este faptul ca atunci cand barbatul este deranjat de anumite situatii, nu are o metoda placuta de a spune ce il deranjeaza si ajunge sa bruscheze situatia, lucru ce este deranjant pentru unele femei.

Sunt 3 situatii din viata unei femei pentru care barbatul se va simti mereu in pericol de a atentiona-o.

1. Atunci cand femeia flirteaza

Este ceva normal sa mai flirtezi din cand in cand, pentru ca te face sa te simti frumoasa, atractiva sau senzuala, insa nu inseamna ca trebuie sa o faci tot timpul.

Unii barbati nu vor ca persoana de langa ei sa fie flirtoasa si nu stiu cum sa iti spuna in mod frumos pentru a nu-ti rani sentimentele. Toate lucrurile trebuie sa aibe o limita si este necesar sa te pui in locul lui, si sigur nu ti-ar placea sa vezi la el cum s-ar comporta la fel cu o femeie.

2. Atunci cand femeia este neglijenta

Cum se spune „am verigheta, adio dieta”, este total GRESITA ABORDAREA. Faptul ca este sau nu casatorit, ca ai sau nu o relatie nu trebuie sa iti afecteze imaginea ta, oricare ar fi varsta ta.

Sunt multi factori ce fac o femeie sa devina neglijenta cu sine, insa trebuie sa stii ca anumite lucruri trebuie facute. Un ruj si o lenjerie de corp sexy, consider ca fiecare femeie trebuie sa o aibe in garderoba sa.

Uneori ii vei vedea cum iti vor incerca sa iti dea indicii despre cum sa te imbraci sau ce sa iti cumperi, lucru ce inseamna ca si-ar dori sa te vada mai aranjata. Asta nu inseamna ca nu te iubeste, doar ca ce este frumos, si lui Dumnezeu ii place 🙂

3. Atunci cand femeia se dedica in totalitate copiilor

Este normal ca o femeie sa dedice timp sufucient copiilor, uneori mai mult decat timpul dedicat vietii de cuplu, insa nu trebuie exagerat.

Este cunoscut faptul ca viata se schimba atunci cand faci copii, si ca timpul are alta perceptie, si vor fi situatii in care nici timp de un dus decent nu vei avea, insa nu trebuie sa te plafonezi si sa ramana asa intotdeauna.

Bebelusii vor avea nevoie mai mult de mama lor, insa cu timpul vei putea sa dedici si timp sotului, dupa ce copilul adoarme.

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: