Cum sa devii un om de succes | BundleJoy.ro

oct. 042017
 
 4 octombrie 2017  Postat de  Adaugă comentarii

Oamenii de succes stiu sa isi focalizeze toata atentia catre munca necesara, fara a da importanta circumstantelor nefavorabile ce le apar in cale.

In acel punct in care te poti considera un om de succes, multa lume isi reconsidera tabieturile, ritmul sanatos al vietii si cum sa il solidifice ceea ce au cladit pana acum.

Trebuie sa stii sa privesti outside the box, sa inveti sa te detasezi pentru cateva momente si sa iti evaluezi traseul parscurs. In acel moment realizezi daca tot ceea ce faci este bine, cum sa il autodepasesti, cum sa TE autodepasesti si daca tot ceea ce faci este benefic pentru tine si viata celor din jurul tau, si bineinteles, ce impact ai asupra oamenilor la scara larga.

INFLEXIBILITATEA

Oamenii cu atitudine si gandire fixa pierd in fata celor dezghetati la minte. Ei cred ca nu este nevoie decat de talent pentru a ajunge unde isi doresc, insa pierd in esenta tot parcursul drumului catre succes.

Viziunea, dorinta, doza de nebunie, pofta de a cunoaste, pe sine si mediul inconjurator… toate fac parte din dezvoltarea personala pe care un om trebuie sa o dobandeasca inainte de a ajunge unde si-a propus.

Cineva, candva, mi-a spus ca oamenii nebuni ajung mai repede unde isi propun deoarece nu pot fi clintiti de la tinta.

Tine minte cine esti astazi, si nu cine trebuie sa fii maine.

„Viitorul apartine celor care invata, asimileaza aptitudinile corecte si le practica in cele mai creative moduri posibile” – Robert Greene, „Mastery”

Renunta la scuze

© Shutterstock

Noi, ca fiinte umane, avem zile rele si zile bune. Sunt zile in care ne simtim inapti de a continua, sau chiar de a ne da jos din pat. Insa trebuie sa stim ca daca trecem acele zile, succesul este mai aproape decat credem.

Disciplina de sine este importanta in tot ceea ce facem si ne impinge sa fim mai buni si mai stricti cu noi insine.

Trebuie sa intelegi ca tu este responsabil pentru tine si pentru tot ceea ce se intampla in viata ta. Asa inveti sa nu renunti niciodata.

                                 Renunta la multitasking

© Shutterstock

Contrar ceea ce crede lumea deja, multitasking-ul nu te ajuta sa fii mai bun! Creierul nostru nu se poate concentra pe un numar excesiv de ordine imediat si te face sa le faci pe toate dezorganizat, sau incomplet.

Oamenii de succes au invatat asta deja si stiu sa aleaga un singur lucru pe rand, ducandu-l la bun sfarsit.

Este crucial sa fii prezent si focusat pe un anumit lucru, decat dezordonat crezand ca le poti face pe toate.

Renunta la perfectiune

© Shutterstock

Incearca sa nu fii persoana aceea enervanta care ii corecteaza pe oameni la fiecare propozitie, sau uita sa asculte ceea ce au altii de zis. Incearca sa nu pari plictisit atunci cand vorbesti cu oameni pe care ii consideri neinteresanti in acel moment, deoarece viata ne invatata ca fiecare informatie iti poate fi de folos la un moment dat. Aici ai sansa sa aplici dezvoltarea persoanala dorind sa asculti ceea ce are altul de zis, si sa iti reanalizezi ideile si principiile vietii (daca le ai)

„Multi oameni nu asculta cu intentia de a intelege; ei asculta cu intentia de a raspunde”

Stephen R. Covey

 Booking.com

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Inline
Inline