Recenzie „Alegerea” Kiera Cass

oct. 082017
 
 8 octombrie 2017  Postat de  Adaugă comentarii

Inainte de a incepe sa scriu despre aceasta carte, vrem sa precizam ca scopul nostru este sa te facem sau nu sa citesti aceasta carte!

Cu totii (sper) uram persoanele care ne strica finalul unui film si vom incerca pe cat posibil sa iti starnim curiozitatea si in cele din urma sa vezi daca merita sau nu sa apunci sa pui mana pe aceasta carte.

Daca te-ai gandit si razgandit daca sa o cumperi sau nu, noi te asiguram ca merita. Acum sa iti spunem cu adevarat despre tip de lectura vei avea parte, pentru ca stim ca gusturile nu se discuta. Cert este ca aceasta carte este un bestseller peste mari si tari, asa ca deja milioane de oameni au votat deja ca este o lectura care merita facuta.

„Alegerea” este primul volum din cele 5 carti scrise de Kiera Cass, alaturi de „Elita”, „Aleasa”, „Mostenitoarea” si „Coroana”. Este putin ciudat faptul ca nu am gasit toate cele 5 carti traduse in romana, insa eu oricum, personal, prefer cartile scrise de la mama lor ca sa spun asa, sa nu pierd nimic prin traducere. Daca stapanesti putina engleza, ti-as sugera sa le cumperi netraduse.

Lectura este usoara, si incepe cu povestea unui print care tine o selectie de 35 de fete, urmand a alege una din ele sa ii fie aleasa (get it?)

Nu este o carte siropoasa, nu te va face sa plangi, insa pot spune ca autoarea a facut o treaba buna in a expune povestea gradat pentru a te face sa vrei sa stii cum se termina. 

„Alegerea” urmareste povestea unui Americi distopici, o tara dupa trei razboaie mondiale, unde lumea este divizata in caste: primii fiind cei din familia regala, urmand cei din ce in ce mai saraci. Mi s-a parut extrem de interesant micile asocieri cu lumea de astazi, intr-o lume care se zbate sa supravietuiasca.

Vei urmari o poveste de dragoste, prinsa intr-o serie de situatii comice, in care vei sta cu gandul daca sau nu printul va alege personajul principal sau nu, America Singer.

Desi este usor de anticipat ca vor ramane impreuna, conjunctura creata va fi una total neasteptata, asa ca iti recomandam sa te faci comoda pe canapea si sa pui mana pe carte. Daca ai o seara libera, va fi foarte usor sa o termini.

Primul volum urmareste desfasurarea procesului de alegere, urmand ca la finalul cartii sa se elimine o parte din fete.

Romanele distopice iti dau oportunitatea sa iti imaginezi singur atmosfera creata de autoare si te va face si mai interesata sa vezi cum se termina.

Pe tot parcusul cartii am avut un feeling ca citesc „Jocurile foamei” insa cu personaje care se lupta pentru dragoste.

Este o carte placuta pentru toate categoriile de varsta.

Cartea poti sa o cumperi de aici sau aici

Ca recomandare de pret, am achizitionat pachetul de 5 carti, in limba engleza la 100 ron. Cartile separat variaza intre 18 ron si 40 de ron.Booking.com

  4 Comentarii la “Recenzie „Alegerea” Kiera Cass”

  1. […] “Elita” de Keira Cass Recenzie “Alegerea” Keira Cass Tructuri simple si inteligente pentru o viata mai usoara | BundleJoy.ro 15 moduri de a […]

  2. […] “Alegerea” de Keira Cass Recenzie “Elita” de Keira Cass Recenzie “Alegerea” Keira Cass Tructuri simple si inteligente pentru o viata mai usoara | BundleJoy.ro 15 moduri de a […]

  3. […] va intereseaza si recenzii pentru Alegerea, Elita si Aleasa tot de Kiera Cass. Cartea a fost achizitionata de […]

  4. […] Alegerea (The Selection, The Selection #1) Elita (The Elite, The Selection #2) Aleasa (The One, The Selection #3) Mostenitoarea (The Heir, The Selection #4) […]

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: