Recenzie Sirena de Kiera Cass

oct. 242017
 
 24 octombrie 2017  Postat de  Adaugă comentarii

Sirena de Kiera Cass 

Am inceput aceasta carte cu 0 asteptari, mai ales ca este o carte cu titlu sugetiv. A fost citita dupa ce am terminat toate cele 5 volume din selectie „Alegerea” si pot spune ca am fost placut surprinsa.

Ador sa citesc cartile in engleza, insa le poti gasi traduse si in romana. Cartea este aerisita, si vei vedea ca totul are sens, iar firul narativ este facut exact cat sa simti trairile personajelor principale.

Personal, atunci intru in poveste imi place sa incerc sa ghicesc cum va fi finalul, cum va ramane cu persoana iubita, iar la sfarsit daca este cum am ghicit eu, inseamna ca este o poveste predictibila. Pot sa spun cu bucurie ca nu este cazul aici. Este o lectura usoara si ti-o recomandam cu drag.

Povestea se invarte in jurul lui Kahlen, o fata de 19 ani, care si-a salvat viata in schimbul servirii Oceanului pentru 100 de ani. Doar conceput in sine capteaza atentia cititorului.

Vocea sirenelor apartine Oceanului, si este folosita pentru a ademeni suflete in apa. Cand este pe uscat, nu are voie sa isi foloseasca vocea decat in prezenta altor sirene.

Cu 20 de ani inainte de a-si indeplini sentinta, cunoaste un baiat, Alkini, care ii va schimba total viata. Va face greseli, care mai tarziu vor deveni salvarea ei si sansa de a fi cu persoana iubita, insa conjunctura acestora o vom lasa un mister pentru a nu spublera dorinta de a citi cartea.

Cartea exploreaza ideea iubirii si complexitatea ei, experimentand feluri in care putem iubi si relatia dintre parti. Cass face o treaba buna conturand iubirea dintre Kahlen si Alkini, insa nu este foarte detaliata pe cat mi-as fi dorit. Partea buna a paharului? Putem sa ne-o imaginam noi.

Originalitatea imbinata cu mitologie, istorie si dragoste, te va face sa iti investighezi propria persoana si chiar sa iti inspire cumva sentimentul ca aceste lucruri, intr-o altfel de lume chiar ar putea fi adevarata. Oare asa au aparut sirenele? Oare mai exista in continuare?

Spor la citit!

Daca va intereseaza si recenzii pentru Alegerea, Elita si Aleasa tot de Kiera Cass.
Cartea a fost achizitionata de aiciBooking.com

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: