Recenzie: „Intimidare” (#1 The Fall Away ) – Penelope Douglas

feb. 212018
 
 21 februarie 2018  Postat de  Adaugă comentarii

Cartea „Intimidare” (#1 The Fall Away ) – Penelope Douglas

Prima carte din seria „The Fall away” iti va deschide cu siguranta apetitul de a parcurge rapid si restul seriei. Pentru mine a fost cumparata initial singura, urmand ca ulterior sa aflu ca mai am de citit inca 5 carti. Ador momentele in care aflu ca o carte buna are si continuare.

Este o serie de citit pe nerasuflate? Crezi ca pe masura ce paginile sunt citite devine mai buna? Afla mai jos:


Seria: Fall Away Trilogy
Autor: Penelope Douglas
# carti: 5 („Intimidare” (Bully), Until You, „Rivali” (Rival), „Descatusare” (Falling Away), Aflame)

Until You este povestea lui Jared din cartea „Intimidare”.

In ce ordine sa citesti cartile:

„Intimidare” (Bully), Until You and Aflame urmaresc povestea lui Jared si a lui Tate; „Rivali” (Rival), „Descatusare” (Falling Away) se focuseaza pe alte personaje, si anume prietenii lor.

Cartile netraduse mai sus inca nu au fost traduse in Limba Romana.

Gen: New Adult, Romance

Continut:
Desi am gasit ideea povestii previzibila, mi-a placut sa citesc in continuare cum se desfasoara evenimentele intre personaje. Nu m-am plictisit pentru ca am gasit cateva evenimente interesante care fac cartea sa se citeasca usor si cu interes.

Personaje:
Tate reprezinta un personaj feminin puternic, desi la inceput pare o fata timida, insa pe masura ce paginile trec, incepe sa capete curaj si face anumite gesturi poate putin fortate, insa interesante de imaginat. Mi s-a parut putin usor cum s-a indragostit de Jared, adica inteleg trecutul lor, insa pentru ceea ce face el in prezent, din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa munceasca mai mult sa ii intre in gratii.

De cele mai multe ori eu citesc cartile in engleza, insa aceasta am cumparat-o fara sa o cercetez prea mult si nu m-a deranjat prea mult acest aspect, precum cartile scrise de Anna Todd. Citind multe carti, am ajuns la concluzia ca romantismul sau „the hotness” se pierde mult atunci cand il citesti intr-o carte in Limba Romana, dar asta pana la urma ramane o parere personala.

Daca ai citit cartea/catile, te rog spune-mi ce crezi.

Cartea am cumparat-o de aici insa ai face bine sa ii verifici pretul si aici sau aici

Mai nou am gasit un site foarte interesant unde, desi preturile sunt poate putin mai scumpe, sau normale daca nu cumva cumperi cartile cu o reducere semnificativa, gasesti o varietate de carti mult mai completa decat pe site-urile noastre. Acolo de exemplu am gasit continuarea seriei si le multumesc frumos pentru asta 🙂

Site-ul este aici

  Un răspuns la “Recenzie: „Intimidare” (#1 The Fall Away ) – Penelope Douglas”

  1. […] Intimidare (Bully, Fall Away #1) […]

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: