Recenzie „From Lukov with love” by Mariana Zapata

sept. 252018
 
 25 septembrie 2018  Postat de  Adaugă comentarii

 

Titlu: From Lukov with Love
Autor: Mariana Zapata
Data publicare: 1 Februarie 2018
Categorie: Contemporary; Romance; Sports
Format: Kindle (493 pages)
Rating: 8/10

Pentru inceput, este singura mea carte, pana acum, despre patinaj artistic. De mic copil am fost alaturi de mama mea la fiecare campionat difuzat la TV si pot spune ca mi-a trezit amintiri placute.

In al doilea rand, mereu stiu ca o carte este buna atunci cand sunt la 8% (Pe Kindle) si sunt super entuziasmata. Desi stiu ca finalul va fi unul in care amadoi vor fi impreuna, ador sa aflu cum se va intampla asta si ce evenimente vor fi pe parcurs.

Atunci cand incep o carte la 7 seara si o termin la 5 dimineata, stiu ca sunt entuziasmata sa o termin.

Ce m-a atrans la From Lukov with Love au fost recenziile positive de pe site-urile pe care le vanez pentru carti bune.

Cartea o urmareste pe Jasmine Santos, o patinatoare foarte talentata si munciotare, un personaj care face multe sacrificii pentru visul ei. Am relationat cu incapatanarea ei si cu dorinta de a fi buna in ceea ce face. Pe parcurs am vazut cum s-a dezvoltat, insa ce nu am inteles este de ce nu a fost buna de la inceput, desi toata lumea o lauda. Poate ca intr-adevar conteaza partenerul, asa cum conteaza in orice aspect al vietii, lucru ce s-a vazut in final. Ivan Lukov apare in momentul in care ea este usor disperata sa isi gaseasca un partener cu care sa lucreze, mai ales ca are deja 1 an de cand nu se poate antrena in pereche. Am avut senzatia ca acesta o dorea de mult, lucru ce s-a dovedit in final, insa chimia dintre ei este una invaluita de cuvinte dure, uneori si foarte amuzante. Mi-au placut ambele personaje foarte mult, insa poate as fi vrut putin mai multa intimidate intre cei doi. Cred ca as fi vrut un Alpha Male mai puternic, mai arogant, in ceea ce o priveste pe Jasmine ca femeie.

De asemenea as fi vrut sa citesc mai multe despre competiile lor, despre sentimentul de a castiga, de a pune mana pe ceea ce iti doresti si esti dispus sa faci atat de multe sacrificii. As fi vrut sa traiesc senzatia de a fi pe acel patinuar. Aici cred ca sunt cele 2 minusuri pe care le-as fi dorit sa nu existe, insa cartea tot mi-a placut. Mi-a creat o senzatie placuta.

Desi am tot fost obisnuita sa citeste despre personaje masculine arogante, care iau ceea ce isi doresc fara sa intrebe, faptul ca Ivan nu este unul dintre ei, m-a facut sa imi fi dorit sa fie. Well..

Sunt o persoana care citeste mult, 2018 nu s-a sfarsit si deja am in jur de 200 de carti pe anul acesta si prefer cartile care sunt scrise din ambele puncte de vedere. Mi-as dori sa apara si cartea in care auzim gandurile lui Ivan. Putem spera nu?!

Drept concluzie, pot spune ca From Lukov with Love te introduce intr-o lume in care putini dintre noi au habar, o lume care nu este deloc usoara, insa cu sacrificii invatam ca ne putem indeplini orice dorinta.

Cartea am achizitionat-o de pe Amazon. Nu cred ca este in Romania, publicata atat de repede, insa las un link catre search-ul de la Emag unde am vazut ca au deja in Limba Engleza cateva carti scrise de ea.

 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: