Recenzie The Gravity of Us (Elements #4) by Brittainy C. Cherry

ian. 042019
 
 4 ianuarie 2019  Postat de  Adaugă comentarii

Am citit aceasta carte dupa ce mi-a fost laudata in stanga si’n dreapta de toata lumea. Multe multe recenzii de 5 stele. Desi cartea face parte dintr-o serie, toata lumea mi-a sugerat sa incet cu ea “The Gravity of us”, lucru pe care l-am si facut aseara si n-am inchis un ochi pana cand n-am terminat-o. superba carte!!!

Am ramas cu inina stransa, si m-am decis sa incep cu primul volum ar seriei: “Aerul Pasiunii” (“The air between us”)

Pasiunea peste slow burn romance a inceput cu Mariana Zapata. Daca nu ati citit nimic de ea, va recommend cu caldura sa o faceti. Scrie exceptional, iar intr-o lume plina de carti cu actiune rapida, unde nu multi reusesti sa te faca sa indragesti personajele, aceasta ardere lenta vine cu un impact emotional de success. Pana in 2018 la sfarsit, exista 9 carti scrise de ea, pe care le puteti citi in oricare oridine, desi veti afla ca sunt personaje inrudite in multe dintre ele, insa nu afecteaza lectura..

Sa revenim la aceasta minunanata carte despre iubire neindeplinita, suflete triste, singure si ploturi neprevazute (de mine, cel putin) care te ancoreaza in viata cotidiana. Din pacate cred ca multi oameni traiesc asta de zi cu zi, ceea ce ma face si mai melancolica.

Lucy si Graham sunt doua personaje puternice in mediul lor, dar diferite in totalitate. Unul este un suflet gol, singuratic, iar celalalt este un suflet liber, plin de iubire si daruire. Povestea lor incepe ciudat, la inmormantarea tatalui lui Graham, insa vor fi legati de atragere puternica pe parcursul caruia ei se vor indragosti, urmand a isi infrana iubirea temandu-se de prejudecatile societatii. Nu este o carte care sprijina inselarea, avand in vedere ca el este deja casatorit; cititi cartea sa aflati de ce.

Povestea lor ne arata cum dragostea schimba totul, cum te tine la suprafata si in momentele cele mai intunecate. V-o recomand cu caldura.

Cartea face pare din seria “Elements” insa nu trebuie citite in ordine, povestile avand diferiti protagonist.

Cartile nu au fost traduse in totalitate in romana, momentan doar primul volum „Aerul Pasiunii” („The air between us”) pe care le gasesti aici sau aici sau aici

   


 Lasa un Raspuns

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: