Favorite Book Lists

 

Cartile pe care le-am citit in engleza vor avea doar coperta in engleza, insa cele traduse si in romana, voi atasa ambele coperte. Unele diferente sunt interesant de observat.

On Dublin Street

Samantha Young

O femeie care si-a pierdut intreaga familie o ia de la 0 intr-un oras european, unde totul se schimba atunci cand il intalneste pe fratele noii colege de apartament. Obisnuita sa aibe grija de ea, devine o persoana singuratica si nu isi da voie sa aibe sentimente fata de nimeni. Jocelyn este personajul de care te vei atasa instant, si vei urmari povestea ei pe masura ce Braden o va invata sa iubeasca din nou si sa isi construiasca o familie. Absolut totul mi-a placut la aceasta carte, mai ales ca este primul volum al series de succes scrise de Samantha Young.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ plus plus plus!!!

flawless characterisation* unique storyline * connected stories in series  * standalone story (in series)

Cartile le gasesti pe EMAG / Elefant.ro / Books-express.ro / CARTEPEDIA / LIBRIS / CARTURESTI / OKIAN /


The Gravity of us

Britainny C. Cherry

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ plus!!! O poveste cu adevarat emotionanta! O carte citita pe nerasuflate. Povestea lor m-a captivat inca de la primele pagini si m-a introdus intr-o lume plina de realitate in care iubirea intr-adevar poate salva un suflet rece. Cartea face parte din seria „Elements” si este al 4 lea volum.

clever dialogues * unique storyline * slow-burning * standalone story (in series)

Cartile le gasesti momentan pe Amazon, fiind tradus in Lb Romana doar primul volum „Aerul Pasiunii”


Recenzie aici

From Lukov with love

Mariana Zapata

☆☆☆☆☆ plus!! Este prima carte pe care o citesc in care personajele practica patinaj artistic!! Mariana Zapata stie sa scrie exceptional, sa te aduca intr-o atmosfera incredibila si sa te faca sa te indragostesti usor dar sigur de personajele ei!!

Recomand cartea cu caldura, si de asemenea orice este scris de ea!

Enemies to lovers – emotional – sports – standalone story –  single POV

Cartile le gasesti doar pe Amazon momentan.

Recenzie aici


%d blogeri au apreciat:
Inline
Inline